1 + 1 = 3. Dat was de gedachte achter de samensmelting van twee biologische supermarkten. Om die meerwaarde te creëren, mochten wij een frisse nieuwe identiteit ontwikkelen, met alle bijbehorende uitingen.

(meer…)

Het Eemhuis is het culturele centrum van Amersfoort, ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten. Het markante gebouw brengt vier belangrijke instellingen samen op het Eemplein: de Bibliotheek Eemland, Archief Eemland, Kunsthal KAdE en Scholen in de Kunst.
Wij ontwierpen de identiteit en bewegwijzering van het Eemhuis en een aparte bewegwijzering voor de Bibliotheek.

‘Het Siberië van Amsterdam’. Zo werd Amsterdam-Noord vroeger genoemd. Nu is het place to be voor liefhebbers van kunst en cultuur. Logisch dat er een platform is dat je wegwijs maakt in het aanbod. En waar makers zelf dingen agenderen. Nu nog een Noordwaardige identiteit.

(meer…)

Ruimte. Zie er maar aan te komen als startende ondernemer. Toch staat er ook van alles leeg in het land. Maar waar? Geen zorgen, Young Startup wijst je de weg. En ons gaven ze de opdracht een frisse huisstijl en site te ontwerpen, toegespitst op de aanstormende starters van vandaag.

(meer…)

Van ’n weekendje uitwaaien tot swingen op ‘Into The Great Wide Open’ – Vlieland is een eiland voor iedereen. En voor de echte experience ga je natuurlijk kamperen – op Stortemelk. Een prachtige camping in glooiend duingebied. Wij dragen zorg voor een huisstijl met eilandgevoel.

(meer…)

Vlogs, blogs, story’s en live videoverslagen – My Daily Shot of Culture zet alle modern media in om kunst en cultuur in the picture te krijgen bij een jong publiek. Hoog tijd dus, voor een eigenwijze stijl die likes oplevert en van je mobiel afspat.

(meer…)

Het Passenger Services personeel van KLM schenkt aandacht aan duizenden reizigers, elke dag weer. Maar voor eens staan ze nu zelf in de belangstelling. Als eerbetoon maakten we een boek waarin zij – en hun verhalen – in de spotlight staan.

(meer…)

Alle pro’s weten: packaging design is een vak apart. Bij ons ben je ervoor aan het juiste adres. Originele concepten vertalen we al twintig jaar naar heldere en functionele ontwerpen. Met een scherpe blik op wat er in het schap gebeurt, maken we verpakkingen die de consument niet kan laten liggen.

Nieuwsbrief