bundel van bevlogen verhalen

 
  • Advies
  • Art direction
  • infographic
  • Ontwerp
  • Productiebegeleiding

Het Passenger Services personeel van KLM schenkt aandacht aan duizenden reizigers, elke dag weer. Maar voor eens staan ze nu zelf in de belangstelling. Als eerbetoon maakten we een boek waarin zij – en hun verhalen – in de spotlight staan.

Bijzondere bagage, toestanden in de terminal, liefde in de lucht – in totaal zijn voor dit boek 92 unieke verhalen opgetekend. Gewone en ongewone voorvallen die dit werk zo bijzonder maken, de één nog mooier dan de ander. In ieder verhaal lees je hoe persoonlijk en menselijk dit werk eigenlijk is. En hoe betrokken de medewerkers zijn. Want, hoor je vaak: ‘geen passagier is hetzelfde.’ En bovenal: ‘geen dag is hier hetzelfde.’

Copilots was verantwoordelijk voor ontwerp, pictogrammen, infographics en art-direction. Vanuit de redactie begeleidden we het proces van concept tot productie.

lees meerlees minder
 
 
 
 
 
 

uniform

Ook al dragen we hetzelfde uniform als onze collega’s of werken we binnen dezelfde organisatie, deze verhalen onderstrepen onze individuele kracht en talenten. En daarmee maakt elk van ons het verschil.

 
 

 

 

 

 

 

pictogrammen

Van het aantal dienstjaren tot de hoeveelheid strepen op de revers – om deze 92 collega’s beter te leren kennen, voorzagen we elk interview van handige pictogrammen die je een snel overzicht geven.

 

infographics

Van de plattegrond van Schiphol (en hoe lang het wel niet lopen is naar je gate) tot alle functies binnen Passenger Services (dat zijn er nogal wat) en de kledingvoorschriften van KLM. Deze infographics geven je in vogelvlucht veel informatie over details die in de verhalen voorbijkomen.

 
 
 
 
 
credits – dit boek is gemaakt in opdracht van 31Volts in samenwerking met Ed van Oosterhout, Stella Damstra (tekst), Sabine Berkhout-Bijvoet (fotografie) en Studio Polkadot (dtp).

 

 
 

Ook op zoek naar een goed boek? Stop met lezen en klik op contact.

 
contact
 
 
 
 
 
Packaging design
 
NEXT