pakkende ontwerpen voor elk product

 
  • Art direction
  • Ontwerp
  • Packaging Design
  • Productiebegeleiding

Alle pro’s weten: packaging design is een vak apart. Bij ons ben je ervoor aan het juiste adres. Originele concepten vertalen we al twintig jaar naar heldere en functionele ontwerpen. Met een scherpe blik op wat er in het schap gebeurt, maken we verpakkingen die de consument niet kan laten liggen.

 
 
 
 

hero

Al meer dan honderd jaar blinkt Hero uit in fruit. Van de eerste confiture en vruchtenpulp die uit de Bredase fabriek rolden, tot de flessen en blikjes met fruitfris van vandaag. Dit conceptvoorstel benadrukt de trots die bij zo’n voorgeschiedenis op zijn plaats is. Kleurrijk, stoer en natuurlijk …lekker fris.

 
 
 
 

gkazas

De Nederlands-Griekse familie Gkazas produceert heerlijke olijfolie uit het zonovergoten Kreta. In opdracht van Today ontwikkelden wij hun identiteit en communicatie. Met als doel: een iconisch merk neerzetten dat je al van verre herkent. De blauw met witte o-vorm verwijst naar de Griekse vlag. In het midden is de vorm van een olijf uitgespaard. Bij latere communicatie-uitingen is fotografie van de familie Gkazas gecombineerd met de tekst ‘oil in the family’.

 
 
 
 

dental kauwgom

Soms is vormgeving een kwestie van weglaten. En van gebruiken wat er al is. Bij dit concept voor dental kauwgom, laten we de kauwgom zelf het verhaal vertellen, en het product verkopen.

 
 
 
 

wijntas

‘Een ronde neus, romige aanzet en licht gekruid boeket.’ Wijnkenners bedenken de mooiste benamingen voor hun geliefde glaasjes. Ze vormden de inspiratie voor deze wijntassen, ontworpen voor een grote supermarktketen.

 
 
 
 

bijbio

De verpakkingslijn voor bij BijBio is eerlijk en eenvoudig. Maar ook een tikkie speels. En tussen de haakjes lees je steeds ’n weetje over het product. Ook daar zit een beetje humor in. Maar let op: wel eerlijke humor hè.

 
 

lay's zomereditie

Chips op het strand. Of beter nog: chips in zee. Op je luchtbed! Wij zien het helemaal voor ons. Vandaar dit zomerse concept voor Lay’s paprika chips.

 
 
 
 

Ook op zoek naar een pakkende verpakking? Je weet ons te vinden.

 
Co-operate
 
 
 
 
 
Packaging design
 
NEXT