kunst, cultuur, kleur!

 
  • Art direction
  • Communicatie
  • Conceptontwikkeling
  • Identiteit
  • Ontwerp

Vlogs, blogs, story’s en live videoverslagen – My Daily Shot of Culture zet alle modern media in om kunst en cultuur in the picture te krijgen bij een jong publiek. Hoog tijd dus, voor een eigenwijze stijl die likes oplevert en van je mobiel afspat.

Een duidelijk herkenbare eigen stijl. Dat is voor My Daily Shot of Culture het allerbelangrijkste. Op platforms als YouTube en Insta moet je nou eenmaal gezien worden – en snel! Welkom in het swipe-tijdperk.

Dus is het tijd om te knallen met kleur. Zes kraakheldere tinten uit het RGB-spectrum geven volop mogelijkheden om visueel lawaai te maken. En om het brede aanbod van My Daily Shot of Culture in beeld te brengen: iedere kleur staat voor een van hun culturele categorieën.

lees meerlees minder
 
 
 
 
 
 

illustraties

Het platform moet goed uit de verf komen natuurlijk, maar ook de vloggers en bloggers zélf. Met iconische grafische portretten krijgt hun content een eigen stempel. Ze worden ingezet op de website, Facebook, Instagram en YouTube.

 
 
 
 

visitekaartjes

De visitekaartjes bestaan uit strips van zes afscheurkaartjes; een knipoog naar het toegangskaartje voor theater, museum en concert. Elk kaartje heeft een hoofdkleur die staat voor één van de culturele categorieën van My Daily Shot of Culture.

 
 
 
Credits – Animaties Thomas de Boer

 

 

Wil jij ook van het scherm afspatten? Swipe dan even langs, of neem contact op:

 
contact
 
 
 
 
 
Packaging design
 
NEXT