soepele stijl voor wegwijzer in werkruimte

 
  • Communicatie
  • Conceptontwikkeling
  • Identiteit
  • UX design
  • Webdevelopment

Ruimte. Zie er maar aan te komen als startende ondernemer. Toch staat er ook van alles leeg in het land. Maar waar? Geen zorgen, Young Startup wijst je de weg. En ons gaven ze de opdracht een frisse huisstijl en site te ontwerpen, toegespitst op de aanstormende starters van vandaag.

Lang, kort, lang – in het nieuwe logo van Young Startup zit beweging. Het bestaat uit letters die zich op een speelse manier aanpassen binnen de ruimte waarin ze staan. Net zoals startende ondernemers zelf eigenlijk, die zich nu eenmaal aan elke omstandigheid moeten zien aan te passen.

Met dit herkenbare, flexibele handschrift kunnen we eindeloos variëren. We brengen het terug in alle uitingen. En in de website, die helder is en eenvoudig van opzet. Verhalen van jonge starters worden er afgewisseld met een handige en toegankelijke zoekfunctie, om snel je ideale werkplek te vinden.

lees meerlees minder
 
 
 
 
 
 
 
 
 

campagne

Young Startup verzorgt betaalbare werkplekken voor startende ondernemers; mensen die ruimte zoeken om te beginnen, te experimenteren en te groeien. Door onze speelse typografie te combineren met begrippen als ‘affordable’, ‘space’ en ‘flexible’, wordt dit glashelder in de communicatie.

 
 
 
 

Wil jij ook een specifieke doelgroep aanspreken? Klik dan nu op:

 
contact
 
 
 
 
 
Packaging design
 
NEXT